cBI - poslovno obveščanje

Planiranje, nadziranje, poročanje in analiziranje ... vse s pomočjo ene rešitve

Vam predstavlja izziv uspešno dostopati, analizirati, predvidevati, poročati in deliti informacije z namenom doseči korporativne cilje, potem je Microsoft Business Inteligence (BI) prava rešitev za vas. Ponujamo vam popolnoma integriran komplet orodij poslovnega obveščanja, ki poenostavi organiziranje in distribucijo informacij, omogoča sprejemanje boljših odločitev in izboljša poslovanje.

cRCL cBI - Rešitve za poslovno obveščanje na Microsoft osnovi

cRCL cBI - Rešitve za poslovno obveščanje na Microsoft osnovi

Microsoft BI se prilega vašemu načinu dela

Najvišji cilj poslovnega obveščanje je zagotoviti ljudem dostop do informacij, ki jih potrebujejo s pomočjo orodij, ki jih uporabljajo vsak dan, kar jim omogoča, da sprejmejo boljše odločitve, delijo znanje z drugimi, sodelujejo skozi celotno organizacijo in konec koncev izboljšajo svoje učinkovitost in poslovno uspešnost.

Večina vas je že seznanjena z različnimi komponentami Microsoft BI, kot so Microsoft Office in Microsoft SQL strežnik. Kar vam pove, da vaše podjetje že uporablja posamezne komponente Microsoft BI, večina vaših zaposlenih pa jih tako ali drugače že uporablja  pri vsakdanjem delu. To vam omogoča hitro in enostavno uvedbo brez negativnih vplivov na poslovanja in skoraj brez dodatnega učenja za zaposlene.

Poslovni proces zahteva pretekle informacije, trenutna stanja in bodoče izide

Poslovni proces zahteva pretekle informacije, trenutna stanja in bodoče izide

Manj zapleteno, bolj rentabilno

Vse prednosti poslovnega obveščanja kaj hitro izginejo, če večino svojega časa in denarja porabite za integracijo posameznih orodij in aplikacij v celovito rešitev.

Microsoft BI nudi popolnoma integriran komplet BI funkcionalnosti, kar vam omogoča bolj enostavno in ekonomično izgradnjo, upravljanje in uporabo poslovnega obveščanja. Različne funkcionalnosti se raztezajo od skalabilne tehnične platforme do aplikacij, ki podpirajo sprejemanje poslovnih odločitev za osebe na vseh managerskih nivojih vaše celotne organizacije.

V nadaljevanju so predstavljeni elementi poslovnega obveščanja, ki ga obvladujemo s pomočjo MS Business Inteligence rešitev:

  • Integracija podatkov
  • Podatkovno skladiščenje
  • Poročanje
  • OLAP
  • Analiziranje
  • Napovedovanje
  • Poslovni indikatorji in nadzorne table
  • Planiranje in nadziranje
  • Posredovanje informacij
  • Iskanje informacij

Vas zanima več?

Prenesite brošuro, v kateri vam je na voljo podrobnejši opis programske rešitve
cRCL BI.
Za dodatne informacije stopite v stik z nami.

Oglejte si ...