cDMS - servis in prodaja vozil

Poenostavljamo vsakodnevne aktivnosti, da se lahko vi osredotočite na vaše stranke

cRCL – cDMS (Dealers Management System) je celovita poslovna rešitev za vodenje servisnega poslovanja, prodajo vozil in rezervnih delov. Bogat nabor funkcionalnosti vam zagotavlja podporo vašim poslovnim procesom – v okviru najboljše poslovne prakse, hkrati pa popoln pregled nad poslovanjem vašega podjetja, učinkovitostjo servisnega oddelka (programski modul žigosanje omogoča analizo porabljenega časa za posamezno servisno aktivnost in primerjavo s predpisano normo) in zadovoljstvom vaših strank (programski modul planiranje servisa omogoča pregledno in enostavno planiranje vaše servisne delavnice in potrebnih resoursev).

cDMS omogoča integracijo s proizvajalci (principali) s čimer vam zagotavljamo optimizacijo in poenostavitev poslovnih procesov, prav tako pa možnost, da svojo energijo usmerite na spremljanje dogajanja na tržišču ter vaše stranke – v zadovoljstvo vas in vaših strank.

Izjave strank
 

»V podjetju AMS Storitve opravljamo zahtevnejša servisna opravila in predelave na tovornih vozilih, in to za domače, zlasti pa tuje tržišče.
Ker smo želeli v celoti pregledno (finančno in materialno) spremljati svoje poslovanje, strankam pa nuditi kvalitetno storitev vodenja zgodovine vozila, smo prerasli okvirje obstoječe rešitve.
RCL-ova programska oprema nam po kratki in enostavni vpeljavi sedaj nudi popolno podporo servisnemu poslovanju. Zadovoljni smo tudi z izvedeno integracijo s finančnim sistemom ter nenazadnje s prilagodljivimi pogoji nakupa.«
Andrej Mastnak, direktor
AMS Storitve d.o.o.

 

cDMS - celovita programska rešitev

vključuje nabor programskih modulov:

  • SMP (servis z maloprodajo); programska rešitev za vodenje servisnega poslovanja in maloprodajo rezervnih delov;
  • PNV (prodaja novih vozil); programska rešitev za vodenje veleprodaje / maloprodaje novih vozil;
  • PRV (prodaja rabljenih vozil); programska rešitev za podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo rabljenih vozil

 

Optimizacija poslovanja, kot odgovor na vse zahtevnejše tržne razmere

Kot dopolnitev obširnih funkcionalnosti osnovnih programskih rešitev cDMS vam nudimo številne dodatne funkcionalnosti, ki zagotavljajo optimizacijo poslovanja in večje zadovoljstvo vaših strank.

  • Žigosanje - omogoča vodenje evidence porabljenega časa na delovnem nalogu in primerjavo med dejanskim časom in normiranim časom. Programksi modul žigoasanje vam omogoča spremljanje prisotnosti zaposlenih, odstotnost zaposlenih, predvsem pa njihovo učinkovitost v servisni delavnici.
  • Planiranje - omogoča enostaven in pregleden vpogled v zasedenost vaše delavnice, kar je osnova za planiranje obiskov vaših strank in razporejanje lastnih resoursev. 
  • Integracijski vmesniki - omogočajo popolno združljivost z vsemi cRCL rešitvami (npr.: prenos v finance cFRIS) ali integracijo s poslovnimi sistemi principalov (proizvajalcev)

Popolne rešitve za podporo celovitega poslovanja vam omogočajo, da lahko večino svoje energije usmerite na spremljanje dogajanja na tržišču ter ustrezno ukrepanje v zadovoljstvo vas in vaših strank.

Vas zanima več?

Prenesite brošuro, v kateri vam je na voljo podrobnejši opis programske rešitve
cRCL cDMS.
Za dodatne informacije stopite v stik z nami.

Oglejte si ...