Kontakti

RCL Int. d.o.o.
Ulica Alme Sodnik 2
SI- 1000 Ljubljana
T: 01 51 40 350
F: 01 50 56 863
E: info@rcl-group.com

Zagotovite nivo storitev, ki bo osupnil vašo stranko

Zavedamo se (iz lastnih izkušenj), da je zagotavljanje najvišjega nivoja storitev ključnega pomena za zadovoljstvo strank in uporabnikov storitev. Poznavanje navad vaših strank in preseganje njihovih pričakovanj je temelj na katerem se gradi lojalnost in dolgoročno poslovno sodelovanje. S poslovnimi rešitvami cRCL vam omogočamo da ste korak pred konkurenco in vedno ter povsod »oboroženi« z informacijami, ki vam zagotavljajo hitro prilagajnje, dobre poslovne odločitve in zadovoljstvo vaše stranke.

V okviru poslovnih aplikacij vam nudimo dva segmenta celovitih poslovnih rešitev – za podjetja, ki se ukvarjajo s servisom in prodajo vozil ter podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo inženiring storitev.

Servis in prodaja vozil (cDMS)

Programska rešitev Servis in prodaja vozil (cDMS) predstavlja nabor samostojnih in integriranih poslovnih rešitev, ki so namenjena tako samostojnim avto-trgovcem kot tudi trgovcem v okviru večjih trgovskih mrež, kjer je pogosto potrebna neposredna integracija s principalom (proizvajalcem). Programska rešitev Servis in prodaja vozil (cDMS) nudi podoporo poslovnim procesom pri:

  • Prodaji novih in rabljenih vozil
  • Veleprodaji novih vozil
  • Vodenje servisnih delavnic (vključno s planiranjem servisov in merjenjem učinkovitosti zaposlenih v servisu)
  • Veleprodajo in maloprodajo rezervnih delov
  • Integracijo s principali (proizvajalci)

Želite izvedeti več? Oglejte si podrobnejšo predstavitev programske rešitve cDMS.

Inženiring storitve (cING)

Programska rešitev Inženiring storitve (cING) je namenjena podjetjem, ki poleg prodaje blaga opravljajo tudi pripadajoče storitve. Najpogostejši uporabniki programske rešitve cING so podjetja, ki se ukvarjajo z inženiringom storitev toplotnih, vodovodnih in elektro inštalacij ter vsa ostala podjetja, ki se ukvarjajo z zaključnimi deli v gradbeništvu. Vas zanima več? Oglejte si podrobnejšo predstavitev programske rešitve cING.