Kontakti

RCL Int. d.o.o.
Ulica Alme Sodnik 2
SI- 1000 Ljubljana
T: 01 51 40 350
F: 01 50 56 863
E: info@rcl-group.com

Napredne, konurenčne, preizkušene in prilagodljive

V današnjem poslovnem okolju so poslovna pravila nekaj več kot le navodila, ki usmerjajo podjetje. Če jih pravilno uporabimo so lahko inštrumenti konkurenčne prednosti, ki omogočajo podjetju, da je bolj inovativno in produktivno, se hitreje odziva na tržne priložnosti in uspešneje sodeluje z zaposlenimi, partnerji in strankami. Njihovega pomena ne smemo kar prezreti. A kljub temu še vedno obstajajo, tudi velika, podjetja, ki uporabljajo zastarele, okorele in drugače neprimerne aplikacije.

cRCL segment poslovnih informacijsih rešitev predstavlja segment naprednih, konurenčnih, preizkušenih in prilagodljivih rešitev, primernih za različne poslovne modele. Verjamemo, da lahko vsak izmed vas v našem asortimentu rešitev prepozna eno, pisano prav vam na kožo. Če vam to ne uspe, pa jih prilagodimo skladno z vašimi željami in potrebami.

cRCL poslovne rešitve

cRCL poslovne rešitve  smo izoblikovali skozi leta uspešnega razvoja in sodelovanja z nekaterimi največjimi podjetji v Sloveniji in širši regiji. cRCL poslovne rešitve so plod domačega znanja, vsebujejo pa znanje in izkušnje svetovnega formata.

cBBIS - Celovita programska rešitev za vodenje trgovinskega in logističnega poslovanja.

cDMS - Programska rešitev za (vele)prodajo in servis vozil. Rešitev, ki jo lahko uporabljajo samostojni trgovci, trgovske mreže ali distributerji vozil.

cPRESS - Programske rešitve za vodenje distribucije časopisov in upravljanje z naročniško službo.

cFRIS - Celovita programska rešitev za finančno-računovodsko poslovanje.

cING - Programske rešitve za podporo storitvenim dejavnostim (inežniring storitve).

cBI - Skupek programskih rešitev za poslovno obveščanje (BI).

E-cRCL - E-rešitve v podporo B2B, B2C, B2S, e-izmenjavi podatkov in drugo. Shopsy - Davčna blagajna za izdelke in storitve za majhne/mobilne trgovine; tudi z več poslovalnicami! Telefon, tablica ali računalnik. Za Android, iOS ali Windows!

 

Microsoft Business Solutions

Microsoft poslovne rešitve (Microsoft Business Solutions) predstavljajo linijo integriranih in prilagodljivih rešitev, s katerimi lahko optimizirate in avtomatizirate finančne poslovne procese, odnose s strankami in logistično verigo - za dosego poslovnega uspeha, ki ga pričakujete.

Microsoft poslovne rešitve sestavljajo samostojni produkti ali nadgradnje (Add-On moduli), ki so zasnovani na Microsoft osnovi in medsebojno povsem združljivi.

MS Dynamics NAV - je celovita in integrirana poslovna rešitev, ki organizacijam omogoča upravljanje računovodstva, financ, izdelovanje poslovnih analiz, upravljanje  proizvodnje, oskrbovalnih verig ...

LS Retail - Nadgradnja poslovne rešitve MS Dynamics NAV za vodenje maloprodajnega poslovanja. LS Retial je sodobna programska rešitev tako v trgovini, kot tudi na upravi podjetja.
LS Hospitality - Nadgradnja poslovne rešitve MS Dynamics NAV za vodenje gostinskega poslovanja. Rešitev, ki je primerna tako v hitrih restavracijah kot v restavracijah s postrežbo in drugih gostinskih lokalih. LS Easy Retail - je posebej oblikovana programska rešitev za manjše trgovine ali gostinske obrate z enim ali dvema blagajniškima mestoma.