Kontakti

RCL Int. d.o.o.
Alešovčeva 50
SI- 1000 Ljubljana
T: 01 51 40 350
F: 01 50 56 863
E: info@rcl-group.com

LS Easy Retail

Funkcionalna popolnost za male podjetnike

LS Easy Retail je posebej oblikovana rešitev za manjše trgovine z enim ali dvema blagajniškima mestoma ali manjše gostinske lokacije. Rešitev je zgrajena na MS Dynamics NAV osnovi in primerna za male podjetnike, ki imajo enake funkcijske zahteve kot veliki, le da v manjšem obsegu

LS Easy Retail vsebuje vse potrebne komponente za delo v trgovini ali gostinski lokaciji, obenem pa omogoča tako bogato funkcionalnost kot najrazvitejše rešitve, le da z lažjimi nastavitvami, saj je osredotočen na potrebe manjših podjetnikov.

LS Easy Retail je idealen za manjše lokacije, ko pa poslovanje takšne lokacije raste, je aplikacija pripravljena, da se razvija skupaj z vami. Takrat preprosto vzamete licenco za nadgradnjo programa do standardne rešitve LS Retail/LS Hospitality in že ste pripravljeni, da z isto rešitvijo odprete verigo trgovin ali gostinskih lokacij.

LS Easy Retail je idealen produkt za podjetja, ki iščejo sodobno rešitev z možnostjo hitre implementacije. Preprost je za uporabo in vzdrževanje ter pripravljen za prihodnost.

Uporabniki LS Easy Retail-a imajo dostop tudi do drugih delov aplikacije Microsoft Dynamics NAV, kot so finance in računovodstvo, upravljanje odnosov s kupci (CRM), skladiščenje in storitve, nabava in prodaja idr.

Model integrirane programske opreme, kot je ta, ponuja številne prednosti. Uporabnik se mora priučiti samo enemu sistemu, vzdrževalec vzdržuje le en sistem, zapleteni in različni programi pa so preteklost. 

Vas zanima več?

Prenesite brošuro, v kateri vam je na voljo podrobnejši opis programske rešitve
LS Easy Retail.
Za dodatne informacije stopite v stik z nami.

Oglejte si ...